Nové číslo KROKu
Třetí letošní číslo KROKu, tentokrát na téma „Gastonomie", je k dostání jako vždy na vybraných místech v hlavní budově a ve foyer VKOL.
V novém čísle KROKu najdete například rozhovor s Petrou Kubíčkovou a nové výstavě O umění kuchařském, Petr Heneš, šéf olomoucké restaurace Long Story Short, přibližuje v rozhovoru své začátky, prostřednictvím článku Bohumily Tinzové nahlédnete do tajemství slezské kuchyně, nechybí ani hanácká pochoutka tvarůžky či tradice Bystročického zelí a mnoha dalšího.
K přečtení je i online zde.
KROK je populárně-naučný časopis určený především čtenářům z Olomouckého kraje. Posláním této revue je informovat o kulturním a společenském dění v regionu, případně o aktuálních podnětech z oblasti vědy. Záměrem revue je podporovat a kultivovat vztah obyvatel Olomouckého kraje k hodnotám v regionu.
Více o KROKu